• IMG_02171
  • Illustration Analysen_1
  • Illustration Analysen_2
  • Resized_20180321_143152(1)
  • Resized_20180321_143253

Dubbelt uppdrag i Hagastaden

Westin Elcenter har fått uppdraget att utföra elinstallationer för 125 lägenheter i kvarteret Analysen i Hagastaden. Kund är Einar Mattsson och kontrakterad projektsumma är 16, 4 mkr. Sedan tidigare har Westin Elcenter även utfört projekteringen för hela kvarteret som består av två fastigheter, Analysen hyresrätter respektive Nova Park bostadsrätter.

-Vår projekteringsgrupp har mångårig erfarenhet av projektering inom olika typer av entreprenader, bland annat nybyggnationer som denna. Det är alltid roligt att försöka hitta ännu bättre sätt att lösa planering och till exempel placering av centraler, säger Håkan Fogeby, uppdragsansvarig projektering Westin Elcenter och som lett projekteringen.

Projektet är en utförandeentreprenad enligt AB04 och omfattar kanalisation, kraft (centraler och kraftförsörjning), övrig kraft och belysning, allmäntele, passage samt styr- och övervakningssystem.

-Vi har nyligen startat projektet och just nu arbetar vi med kanalisation. Under de närmaste veckorna kommer arbetet sätta igång på allvar, säger Siyament ”Sibo” Ibrahimzade, projektledare Westin Elcenter.

Totalt arbetar sex medarbetare från Westin Elcenter i projektet just nu och arbetena ska vara färdigställda under våren 2019.