• spadtaget, Westins El bygger nya hyresrätter i sundbyberg
  • e_IHG0063c.jpg låg uppl färg
  • 090

Höstuppdatering från oss

Även om dygnet blir mörkare så fortsätter arbetet hos oss på Westins med oförminskad kraft. Vi har stärkt upp vår installationssida med nya medarbetare och vi vill hälsa alla nyanställda varmt välkomna och hoppas att ni, likväl som alla andra, ska trivas väl!

Hösten bringar med sig nya projekt likväl som pågående. Ett urval av dessa är:

Entreprenad:

  • Första etappen av Kv. Brofästet i norra Djurgårdsstaden har startat. Där jobbar vi tillsammans med Einar Mattsson och utför all el- och teleinstallationer.
  • Vi är i Huvudsta hos BRF Talgoxen där vi utför stambyten och lägenhetskompletteringar i befintliga fastigheter.

Service:

  • Laddstationer för fordonladdning är något som vi på Westin Elcenter jobbar med dagligen. Vi samarbetar med ett flertal nätleverantörer, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare med flera. Vi projekterar och monterar laddstationer inom hela Stockholmsområdet. Dessutom är det en god investering för en bättre miljö!
  • Vi jobbar inne på Södermalm med BRF Mallen där vi utför hyresgästanpassningar i hela fastigheten.
  • Våra ramavtal med Fortum och Telia löper på och våra tunnelelektriker jobbar inom hela Stockholmsområdet.

Projektering:

  • Vi samarbetar med Einar Mattsson och fortsätter att projektera handlingar till våra pågående projekt. Bland annat utför vi just nu hyresgästanpassningar i Hjulmakaren samt fortsätter producera bygghandlingar till Kv. Analysen.
  • Vi jobbar tillsammans med Midroc där vi projekterar för en hyresgästanpassning av kontorslokaler mitt i Stockholm City.
  • Tillsammans med våra ramavtal och nära arbete med vår servicesida utför vi konsulttjänster såsom dokumentering, ledningsdimensionering och effektberäkningar så att våra serviceelektriker kan utföra våra installationer med korrekt dokumentering och korrekt dimensionerade anläggningar för en säker elmiljö.