Westin Elcenter köper elinstallationsföretaget SBB

Westin Elcenter köper elinstallationsföretaget SBB med 13 anställda som alla erbjuds anställningar inom Westin Elcenter. Affären skapar förutsättningar att axla större entreprenader och bli en helhetsleverantör inom elinstallationsområdet. Det i sin tur ger trygga och utvecklande anställningar för alla medarbetare.

Tillsammans har företagen 44 anställda och kontor både i norr- och söderort.

SBB grundades 1986 av nuvarande vd Stefan Bergfors. Företaget arbetar i Stockholmsområdet med kraftinstallationer inom industrin, elinstallationer i affärslokaler, skolor och kontorsbyggnader, installation av tele-, data-, och säkerhetsanläggningar, styr- och reglersystem för fastigheter med elinstallation, installation av apparatskåp, service, konstruktion samt processinstrumentering

Stefan Bergfors får en ny roll som marknadsansvarig projektledare i Westin Elcenter.

-Jag är mycket glad att få möjlighet att knyta SBB´s yrkesskickliga elektriker till oss och jag hälsar alla medarbetare välkomna till Westin Elcenter. Vi kommer att gemensamt ta ytterligare steg för att kunna utföra större entreprenadprojekt och utvecklas i våra roller, säger Christer Karlsson, VD Westin Elcenter.

-Det känns tryggt och bra att komma in i ett större företag med en stark koncern i ryggen. Min förhoppning är att alla medarbetare ska känna att det är en positiv förändring, säger Stefan Bergfors, VD SBB.

Westin Elcenter ingår i Eric Andersson gruppen med totalt drygt 260 medarbetare och en omsättning på 1 miljard kronor 2014.