Christer Karlsson ny VD i Westin Elcenter

Christer Karlsson har utsetts till VD i S.G Westin Elcenter AB. Han tillträder i början på mars och kommer närmast från K-Konsult Elmiljö i en roll som vice VD.

-Det känns väldigt roligt att ha fått förtroendet att leda Westin Elcenter. Jag vill utveckla bolaget tillsammans med de anställda och samverka med övriga bolag inom EA Gruppen, säger Christer Karlsson.

-Jag är väldigt glad att Christer Karlsson tillträder som VD i Westin Elcenter. Han har en bred kunskap och erfarenhet inom elbranschen, inte minst viktigt även från beställarsidan. Jag ser det som en nystart. Westin Elcenter grundades 1912 och har en lång historia att bygga vidare på. Jag är trygg i att bolaget under Christers ledning ska utvecklas till att bli ett framgångsrikt elbolag inom Storstockholms regionen, säger Anna Wränghede, koncernchef EA-gruppen.

Christer Karlsson är 42 år, gift och har två barn och bor på Värmdö. Christer började som lärling och har arbetat hela sitt yrkesliv inom elinstallationsbranschen i flera olika roller. Bland annat har han drivit egen verksamhet som besiktningsman och byggledare. Sedan 2008 har Christer arbetat på K-Konsult Elmiljö där han 2011 utsågs till vice VD i företaget.